Adverteren

Tips voor eigen zaak opzetten


Tips 15 Feb 2021
Tips voor eigen zaak opzetten

Je wil je eigen bedrijf opzetten, een droom van jou misschien al een hele lange tijd. Maar nu is de tijd rijp en kun jij beginnen om alles vorm te geven. Het is dan eens goed om er echt even voor te gaan zitten, hoe wil je het vorm geven? Wat wil je gaan doen? Kun je alles alleen of moet je eerst geld investeren en heb je dat geld ook of moet je dat ergens lenen? Het zijn de nodige voorbereidingen waar je wel op tijd mee moet beginnen zodat je dan ook verder kunt.

Begin vanaf het begin

Als je een bedrijf wil opstarten, dan is er veel nodig, je hebt om te beginnen een goed beeld nodig van wat je wil doen. Welke branche, welke doelgroep, producten verkopen of diensten aanbieden? Welke bedrijfsnaam had je in gedachten? Bestaat deze naam nog niet? Is het bij de Kamer van Koophandel mogelijk dat je je daar op in gaat schrijven en wat zijn de kosten? Is de website URL nog vrij van die bedrijfsnaam? Kun je deze direct registreren en vastleggen? Hoe ga je de website vorm geven, welke teksten, welke afbeeldingen (waar haal je die vandaan of maak je zelf foto’s?), wanneer kan de site online, etc.

Promotie bedrijf

Je hebt dan nog een belangrijk onderdeel want hoe ga je jezelf promoten? Gebruik je alleen je website, ga je adverteren op andere sites of in kranten? Ga je flyers maken of ga je misschien netwerken? Social media kan ook gebruikt worden. Op deze manier kun je de juiste doelgroep aanspreken en wellicht is het leuk om er een win actie aan te koppelen, dan kun je bijvoorbeeld nog meer mensen aantrekken en als ze kennismaken met je bedrijf, is de kans ook groot dat ze er wat mee doen.

Internet, gemak en voordelen
Internet 24 Mar 2021

Internet, gemak en voordelen

Online shoppen, wat koop jij?
Internet 01 Feb 2021

Online shoppen, wat koop jij?

Artikel plaatsen?

Gemakkelijk uw artikel plaatsen op onze website? Dat kan direct en vandaag nog online!

Artikel plaatsen